Image
Top
More

GONÇALO CRISTÓVÃO APARTMENTS

+ -
\\DATE 2017 \\CLIENT MASS lab \\LOCATION Porto, Portugal \\AREA 180 m² \\TYPE Comission \\STATUS Under Construction \\TEAM Diogo Rocha
Duarte Fontes
Lourenço Rodrigues
Sara Silva Reis
José Queiroz
GONÇALO CRISTÓVÃO APARTMENTS

The task was the transformation of a 4-bedroom apartments into a 2-bedroom apartments. The apartments were intended for tourists, so the client asked for a maximum flexible space. The result was a sliding/rotating shelves that allowed multiple layouts. Arranging the kitchen, the living room, the dining area, into multiple possible combinations. In other hand, the bathrooms were design as an intimate place, where every single one has it's one identity.


The task was the transformation of a 4-bedroom apartments into a 2-bedroom apartments. The apartments were intended for tourists, so the client asked for a maximum flexible space. The result was a sliding/rotating shelves that allowed multiple layouts. Arranging the kitchen, the living room, the dining area, into multiple possible combinations. In other hand, the bathrooms were design as an intimate place, where every single one has it’s one identity.