Image
Top
More

CHILDREN AFTER-SCHOOL FACILITIES

+ -
\\DATE 2009 \\CLIENT FAULP \\LOCATION Porto, Portugal \\AREA 400 m² \\TYPE Research \\STATUS Idea \\TEAM Lourenço Menezes Rodrigues
CHILDREN AFTER-SCHOOL FACILITIES

The proposal is based on the target - children. I thought of a simple volumetric form that allowed from outside an immediate understanding of the interior spaces and functions.
I looked for a relationship between the shape of the yellow garage that borders the site to the volumes of the proposal, including its traditional pitched roof. We thus achieve a continuity and integration in engaging and at the same time break, creativity and originality in the formal language of architecture

The proposal is based on the target – children. I thought of a simple volumetric form that allowed from outside an immediate understanding of the interior spaces and functions.
I looked for a relationship between the shape of the yellow garage that borders the site to the volumes of the proposal, including its traditional pitched roof. We thus achieve a continuity and integration in engaging and at the same time break, creativity and originality in the formal language of architecture